Translate

dissabte, 27 d’octubre del 2012

El Prezi i unes futures millors presentacions


 
A la publicació d'avui us parlaré del Prezi.
El Prezi és un programa o eina per fer presentacions que va molt més enllà del bàsic Power Point. Amb aquest, es poden compartir idees en el que actualment s'anomena la informàtica del núvol, on tot el que podem trobar a la xarxa d'Internet està a l'aire. És una eina de presentació amb intercanvi d'idees, ja que es pot permetre que altres persones puguin modificar la presentació on-line i la persona que l'ha creat pugui veure què canvia i com ho està fent en el mateix moment.  Cada usuari decideix la grandària de tots els aspectes que inclou, com també l'ordre en el que vol que apareguin. La presentació final es pot fer en el mateix navegador o amb una prèvia descarrega del projecte realitzat.
Afegir que el Prezi, que és un servei principalment gratuït, deixa triar la opció de descarregar la versió gratuïta i bàsica, una més avançada però també gratuïta a mestres i estudiants, i una última, la més avançada i amb més opcions, però de pagament.

Crec que és una eina molt bona. M'ha agradat molt perquè m'he adonat que moltes coses que abans no podia fer amb el Power Point ara si que podré fer-les amb el Prezi. És una eina molt dinàmica que permet que les presentacions tinguin un altre punt de vista i no siguin només pantalles que van passant una darrere de l'altre. Crec que s'ha d'ensenyar a les escoles des de primària, ja que quan un cop es comença la ESO, i per tant els treballs i presentacions es tornen habituals, pot ser molt útil.

Us poso el que ha sigut el meu primer projecte de prova amb el Prezi. Espero que descobrir aquest programa, us sigui tant o més útil com ho ha estat per mi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada