Translate

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Cmaptools


Avui també hem conegut una aplicació per descarregar a l'ordinador, que pot ser mol útil durant els anys d'estudiant i un cop ja ets professor, que és el Cmaptools. Una aplicació que et permet crear mapes conceptuals en línia, i que per tant, estiguin visibles per tothom. És una aplicació fàcil d'utilitzar, i que va bé quan s'han de resumir molts conceptes en poc espai i de manera esquemàtica. 

Al principi m'ha costat bastant utilitzar-lo perquè és anar posant constantment enllaços, és a dir, a mesura que vas avançant has d'anar unint tot el que necessitis, per no trobar-te amb tot al final. Un cop ja entens com va és molt més fàcil del que sembla i bastant útil, ja que pots tenir un munt de pàgines necessàries per estudiar en un mateix lloc a un sol clic i no tens la necessitat d'imprimir tota la informació o no t'has de preocupar per si et deixes alguna cosa perquè no saps com descarregar-te-la.
Com a estudiant, crec que és una eina bastant interessant. És important que els infants sàpiguen des de que comencen a fer treballs, que és necessari que sintetitzin la informació, perquè així els serà molt més fàcil estudiar  més quantitat de conceptes.

Exemple de mapa conceptual:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada