Translate

dimecres, 24 d’octubre del 2012

ITworldEdu


Avui hem assistit a una conferència al Cosmo Caixa sobre les TIC a les aules. Aquesta conferència ha estat dirigida  per l'Enrique Dans (@edans), un professor de Sistemes d'Informació de l'IE Bussines School. Ha fet un seguit d'investigacions centrades en els efectes de la tecnologia sobre les persones, les empreses i la societat en el seu conjunt. Es col·laborador de diaris i revistes i també té un bloc propi. La seva conferència s'ha contextualitzat en un moment de crisis com el que estem vivint ara mateix, on les xarxes socials poden ajudar a la difusió i promoció de les empreses tecnològiques que ofereixen solucions educatives.

Ha estat una conferència bastant entretinguda, ja que és un home amb molta facilitat per parlar, amb molta seguretat i capaç de captar l'atenció del públic en tot moment. Crec que es podria considerar un bon comunicador. 

Crec que el paper de les TIC a les escoles és i ha de ser cada vegada més important, perquè al cap i a la fi, les tecnologies són el nostre futur. Ni molt menys podran substituir el paper del mestre, és una persona i, per tant, amb unes característiques úniques que una màquina no pot tenir, però com a mestres hem d'aprendre a conviure amb aquests canvis, que ens poden proporcionar moltes ajudes i avantatges. Les TIC són una manera de que els infants puguin estar també en contacte amb el món exterior i puguin deixar anar la seva imaginació i creativitat. 



A continuació, us poso una pàgina amb un power on queda molt ben explicat la importància  de les TIC a l'escola. 


Les Tic a L'ESCOLA2
">

1 comentari: